کم پشتی مو

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 182 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر من ۲۴ سالمه‌ دوسال پیش زایمان داشتم موهام خیلی کم‌پشته خیلی میخواستم ببینم راهی هست یکم پرپشت بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

سعیده محو

سلام عزیزم روز بخیر
متاسفانه یکی از عوارض زایمان، ریزش مو
بنابراین در وهله اول این اتفاق، طبیعیه
ولی برای تقویت مو بعد از زایمان حتما باید با متخص تغذیه مشورت کنین
البته روش های سنتی مثل ماساژ کف سر با روغن نارگیل و روغن بادام تلخ باعث تحریک ریشه مو شما می شود
با این حال بهترین راه در این ظرایط کمک گرفتن از متخصص پوست و مو

تجربه شما

سلام. من یه دوره رژیم نامناسب خود سر گرفتم. بعد موهام شروع به ریزش کرد و رژیمم قطع شد و خوردن ویتامین برای جبران ویتامین های از دست رفته شروع شد اما ریزش من قطع نشد. آزمایشم دادم مشکلی خاصی ندارم حالا باید چیکار کنم؟