سلام. دختر سه ساله دارم موهاش خیلی خیلی کم پشته رشد قدیش خوبه ولی کمه آزمایش دادم مشکلی نداشته به نظرتون چی بدم بهش یه سری هم شربت زینک خارجی و ایرانیم دادم اما فایده نداشت

اطلاعات تکمیلی

سن ۳ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
رژیم غذایی نامناسب بخصوص کمبود ویتامین گروه ب، آهن و روی در ریزش مو و رشد کم موثر است. جهت نیاز به مصرف مکمل های دارویی و تقویتی با پزشک مشورت کنید.
موها را محکم با کش نبندید.