باسلام. دخترم 4ماهش تموم شده و تشخیص دادن که میکروسفالی هست و هر روز هم تشنج میکنه و عضلاتش رو مثل چوب سفت کرده و چشمانش سفید میشود. نمیتونه چیزی دستش بگیره و اینک میگن اسپاسم داره. دکتر جراح مغز و اعصاب میگفت کاردرمانی نبرین چون فایده ای نداره و امیدی به خوب شدنش نیست. وقتی حالت دمر میزاریم نمیتونه قشنگ واسته و گردن بگیره و اینک نمیتونه غلت بزنه برگرده .بنظرتون چیکارکنیم کمک کنید لطفا؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
دکترتون در مورد اینکه کاردرمانی نبرید فعلا درست گفتن چون با وضعیت تشنج فعال نمیشه کمکی بهش کرد
اما اگر تشنج کنترل شد به یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودک( نه جراح مغز و اعصاب) مراجعه کنید تا به کاردرمانی ارجاعتون بده و کاردرمانگر در اون مرحله بعد از چند جلسه کار کردن با کودک بهتون میگه که چقدر میشه کمکش کرد.