سلام وقتتون بخیر و خسته نباشید

عذر میخوام من از اسپاسم معده خسته شدم. معده ام سوزش نداره زخم هم نداره ولی هر چیزی که میخورم معده ام به شدت دچار اسپاسم میشه هر چی دکتر هم میرم بی فایده است. حس دردش شبیه گرفتگی رگ پا هستش با همون شدت و همون درد گاهی تا ساعت ها این درد رو تحمل میکنم هیچ چیز هم دردش رو کم نمیکنه میشه لطفا بگین من چیکار کنم دچارش نشم؟ ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل طراح سایت و مترجم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
دوست عزیز ، اسپاسم معده چیزی نیست که انسان قادر به درک آن باشد. روزانه در بدن همه ما ، معده بار ها و بار ها منقبض و منبسط می شود و ما هیچ حسی از این انبساط و انقباض نداریم.
این اصطلاح نا درست است و قطعا درد معده شما بدلیل آسیب های مخاطی است.
برای تشخیص علت صحیح این آسیب با توجه به سابقه طولانی درد در شما، نیاز به اندوسکوپی محسوس است.
در برخی افراد با این علامت ها گاهی نیاز به مصرف چنددین ساله دارو ها وجود دارد. پس به پزشک خود اعتماد کنید. دارو ها را کمل مصرف کنید و در صورت عدم بهبود به ایشان مراجعه نمایید و اطلاع دهید تا مراحل بعدی درمان را انجام دهند.