اسپاسم شيرخوارگی

سلام،پسر ١٠ماهه من الان سه ماه است كه درگير بيماری اسپاسم شيرخوارگی است و متاسفانه تا كنون به درمان جواب نداده است،توضيحاتی در رابطه با اين بيماری از شما خواستارم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.