انتقال سند ماشین در صورت گم شدن مالک

سلام. ما یه ماشین سه سال پیش خریدیم گفت که سند بنام فرد دیگه ای هست صحبت کردیم قرار شد هر وقت خواستیم بریم محضر سند بزنیم‌ که بدلیل یه سری مسایل تا چند روز پیش امکانش نبود چند روز پیش با اون آقا رفتیم محضر برای سند ماشین اونجا معلوم شد که ایشون به‌ کسی که ماشین رو ازش خریدیم  وکالت فروش داده بودن و تو محضر گفتن اون باید بیاد سند و امضا کنه آدرسی که دادن تو وکالت فروش دادن الکیه و شماره تلفنشم خاموشه الان ما چیکار باید بکنیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
چنانچه به جهت عدم حضور صاحب سند رسمی موفق به تنظیم سند نشده اید ، شما میتوانید به طرفیت فروشنده و صاحب سند رسمی دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند مطرح نمایید.
موفق باشید.