دلسردی از همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 137 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من چهار سال ازدواج کردم نتیجه این ازدواج یک پسر 25 ماهه و یک دختر 20 روزه هست چند بار همسرم تو دعوا ابراز پشیمونی از ازدواجمون کرده در صورتی که خیلی سعی کردم باب میل اون باشم نه زن ولخرجی هستم اما این حرف باعث سردی من شده که حسی بهش ندارم به فکر این می افتم که دو تا بچه رو چه جوری دست تنها باید بچه ها بزرگ کنم و جدایی و طلاق خیلی اذیت میشم حتی از فکرش و ترس دارم من چیکار کنم بمونم یا برم چون دلم واقعا شکست از حرفاش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید‌
شیوه همسر شما برای برخورد با بحث ومشاجره به این شکل است که میخواهند مساله را سریع حل و فصل کنند .مساله شما این نیست که او در دعوا چه می‌گوید ،اصل مشکل ایجاد بحث و درگیری است ،که باید ریشه یابی و حل و فصل شود .همسرتان ساده ترین راه  انتخاب می‌کند ،تا  مساله کش پیدا نکند .شاید شما دوست دارید مساله ادامه پیدا کند و هر کس منطق خودرا بگوید .هر دو تا حدی درست است .بهتر است هر دو هنگام بحث و اختلاف نظر هر دو سکوت کرده و حرفی ناراحت کننده نزنید،بلکه اجازه دهید عصبانیت فرو کش کرده و تفکر و منطق جای خودرا به بروز احساسات غیر قابل کنترل بدهد .محل را ترک کنید و خودرا به فعالیتی مشغول کنید و به اینکه شما حق دارید یا خیر و ...فکر کنید .ذهن خودرا آزاد بگذارید و کمی استراحت کنید .پس از مدتی با لحن ملایم و صمیمی وبا احترام بدون سرزنش ‌کنایه از او بخواهید در مورد مشکل صحبت کنید .شما دلایل خودرا بگویید و از او هم بخواهید دلایلش را بگوید .به او سخت نگیرید ،با او به نرمی برخورد کنید ،صبر و آرامش شما به او منتقل می‌شود و از خشم و ناراحتی او میکاهد .بهتر است تلاش و انرژی تان را روی این مسئله متمرکر کنید که دعوا و بحث پیش نیاید تا اینکه بخواهید روش همسرتان را در برخورد تغییر دهید.

                         شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻

تجربه شما

بی محلی کن بهش زیاد به مرد توجه کنی فکر میکنه کیه