دلسردی قبل از ازدواج

سلام خسته نباشید. من 22سالمه و ده ماه هستش که نامزد کردم نامزدم یک سال از من بزرگتره الان حدود چهار پنج ماه هستش که دیگه مثل گذشته شور و اشتیاق آنچنانی برای زندگی مشترک نداره (ما پنج سال هم دوست بودیم یعنی با عشق ازدواج کردیم و ازدواج سنتی نبوده) هر چی ازش میپرسم علت این همه دلسرد شدن رو میگه وضعم مناسب نیست و برای ازدواج زود اقدام کردیم و همش به فکر روز عروسی هزینه های اون روز و زندگی مشترکمون هست میگه اگه تنها بودم هر وضعی رو تحمل میکردم اما الان شدیم 2نفر و مسئولیتم خیلی سنگینه همش توو خودشه. نمیدونم چیکار کنم کم کم دارم افسرده میشم فکر میکنم شاید دیگه من رو نخواد هیچکس هم از مشکلمون با خبر نیست. میشه شما کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
شرایطی که دارید رو درک میکنم و بهترین کار در چنین شرایطی همدلی کردن با نامزدتون هست. ایشون رو درک کنید و اجازه بدید این مساله رو با خودشون حل و فصل کنند چرا که آقایون در چنین مواردی متفادت از خانمها عمل میکنند و دوست دارند سکوت کنند تا خودشون قضیه رو حلاجی کنند. به نامزدتون اطمینان بدید که میتونه روی شما حساب کنه و هر وقت که احساس کرد نیاز به صحبت کردن داره شما هستید و به حرفاش گوش میدید. در این مواقع سعی کنید شنونده ی خوبی باشید، قضاوت و پیشداوری نکنید، حرفش رو قطع نکنید، راهکار ندید، اونو نصیحت نکنید، سعی کنید احساسش رو درک کنید و تشویقش کنید از احساستش برای شما صحبت کنه.
وقتی شرایط مهیا هستش باهم صحبت کنید و شما هم سعی کنید از احساستون برای نامزدتون بگید ولی گله و شکایت نکنید. باهم صحبت کنید که برای بهتر شدن حال روحیشون چه پیشنهادی میدن و شما میتونی چه کمکی بهشون کنی. سعی کنید به نتیجه مشترک برسید و در زندگیتون این نتایج رو عملی کنید.
کمک گرفتن از روانشناس و مشاور خیلی میتونه بهتون کمک کنه.
موفق باشید.