با عرض سلام

۵۰ روز هست که زایمان کردم

اوایل زایمانم به همسرم خیلی وابسته بودم

اما دو هفته ای میشه که اصلا حوصله اش رو ندارم ،ازش بدم اومده، از حرکاتش، اخلاقش و رفتارش

اصلا کنارش آرامش ندارم

نمیدونم این موضوع رو باید بهش بگم یا نه....

اما حس خوبی نسبت بهش ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز به شما تبریک می گویم به خاطر مادر شدنتون .
عزیزم بعد از زایمان این دلخوری ها وجود دارد و کاملا طبیعی است . شما حتما با او صحبت کنید ولی کاملا با احترام  خواسته های خودتان را بگویید . و چیز های که باعث این دلخوری ها شده را بگوید . بگذارید این مشکلات حل شود وگرنه این مشکلات روی هم می ماند و مشکلات بزرگتری را به وجود می آورد .
موفق باشید .