استفاده از لاکتوواژ یا لاکتوفم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1509 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید ... خواهش میکنم جوابمو کامل بدین ... هفته 22 بارداری ام....

من پنج روزه دارم اژ کپسول واژینال لاکتواژ استفاده میکنم خارش و سوزش داشتم فقط سوزشم به طور کامل برطرف شد اصلا سوزش ادرار و واژن ندارم اما خارش واژن دارم هنوز.

 1بنظر شما کپسول تاثیر نداره یا

2 اینکه بجای هفت تا چهارده تاشو استفاده کنم؟... یا

3اینکه از کپسول لاکتوفم استفاده کنم برای خارش؟و

4اینکه دو ماه کامل مصرف کنم برا جنین مشکلی پیش نمیاد؟

5 بنظر شما لاکتوفم بهتره؟

 6بعد چطوری مصرفش کنم بخورم زودتر جواب میده یا اینکه واژینال استفاده کنم؟

7یه موقع نکنه به کپسول حساسیت دارم که هنوز بهتر نشدم؟

8 این خارش از چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام وقت بخیر
لاکتوواژ و کالتوفم جفتش پروبیوتیک هستن، برای برطرف کردن خارشی ک درحال حاضر دارید از پماد موضعی تریامسینولون ان ان میتونید ایتفاده کنید، اونم حتما باید موضعی استفاده کنید اصلا واژینال نباشه و روزی یکبار

تجربه شما

خیلی ممنونم