نحوه استفاده از کپسول لاکتوواژ

سلام من کپسول واژینال لاکتوواژ استفاده میکنم داخل نمیره و همین اولای واژن میذارم اشکالی داره؟ خیلی درد داره جوری که پشیمون میشم از گذاشتنش با اپلیکاتورش که شکل مستطیلی میذارم میشه با انگشت بذارم همین اولای واژن .تاثیر داره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به هر حال باید دارو داخل واژن گذاشته شود و مواد آن کامل بیرون نیاید موفق باشید.