فیستول رکتوواژینال

سلام.من زخم دهانه رحم وعفونت داشتم.دچارفیستول رکتوواژینال شدمالبته هیچ دکتری تشخیص نداده اما از علائمم متوجه شدم.اندوسونوگرافی هم انجام دادم نشون نداد.دکترکولورکتال گفت ممکنه ریزباشه و ۸ ماهه ترمیم شه خودبخود.نظرشماچیه؟خطری نداره ولش کنم یابرم ام آرای انجام بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ام ار ای را انجام دهید تا متوجه شوید که فیستول دارید یا خیر . ان وقت در مورد نحوه درمان مشورت کنید .

عفونت و زخم رحم باعث فیستول نمی شود . زایمان سخت یا جراحی های واژن می تواند باعث فیستول شوند .