دیدار فرزند بعد از طلاق

سلام

پسرم دو سال و سه ماهشه. تا هفت سال حضانتش با منه. من و شوهر سابقم یه توافق محضری کردیم که بچه رو هفته ای ۴۸ ساعت ببینه و وکالت طلاق بهم داد و جدا شدم.  الان من میبینم نمیتونم ۴۸ ساعت در هفته بذارم ببینه چون واقعا به کار و زندگیم و بچه آسیب میزنه از نظر روحی و جسمی. میتونم بزنم زیر توافقم؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل تدریس وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
خیر-مگر در صورت اثبات به مخاطره افتادن وضعیت فرزند مشترک و تقدیم دادخواست کاهش ساعت و میزان ملاقات
موفق باشید