دیدار با پسری که قصد ازدواج دارم

سلام و خسته نباشید. من یک سال پیش با پسری آشنا شدم و تصمیم گرفتیم با هم حرف بزنیم و بیشتر همدیگه رو بشناسیم. امروز برای اولین بار اومده شهرمون و میخوایم که همو ببینیم. از طرفی این یک سال اونقدر کارها برای هم کردیم و اعتماد سازی کردیم که تصمیمون جدی شد و قرار گذاشتیم وقتی که کار ایشون بازده داد و ثابت شد برای خواستگاری اقدام کنن. حالا میخوایم که کافه بریم و صحبت کنیم اما من مجبورم این قضیه رو از خانوادم پنهون کنم چون میدونم که ممکنه منطقی برخورد نکنن و مخالفت کنن. از طرفی میدونم وقتی برگردم از من میپرسن که کجا بودم و دلم نمیخواد که دروغ بگم. به نظر شما چیکار کنم...؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و سپاس از ارتباطتون با ما.
عزیزم اگر واقعا قصد ازدواج با فرد مورد نظر را داری، به او بگو از شما به طور رسمی خواستگاری کند و خانواده شما را در جریان قرار دهد. آن گاه به اتفاق خانواده و دیگر بستگان در مورد او و خصوصیات اخلاقی و دیگر معیارها و ملاک های ازدواج، بررسی و تحقیق به عمل آورید. ببینید با شما تطابق و تناسب لازم را دارد یا نه؟ در صورت همخوانی و تناسب لازم و کافی با او ازدواج کنید اما اگر در حال حاضر آمادگی کافی برای خواستگاری و ازدواج را ندارد، ادامه ارتباط مطلوب نمی باشد و ارتباط را قطع کنید.دوست خوبم برای شما آرزوی خوشبختی و سعادتمندی دارم.