دیدار مادرم بعد از بیست سال

سلام من بعد بیست سال جدایی از مادرم دوباره دیدمش از یک طرف خیلی خوشحالم که دیدمشون هم مادرم هم خاله هام

اما مشکل من اینه تمام خاطرات تلخ کودکی آمد جلو چشمم همش تو ذهنم میاد من الان خودم صاحب زندگی شدم و یک پسر دارم و یک دختر باردار هستم که یک ماه دیگه بدنیا میاد نمیخوام این موضوع به زندگیم آسیب بزنه من واقعا زندگیمو دوست دارم هر چیزی که باعث تنش بشه سعی میکنم با همسرم از زندگیمون دور کنیم الان واقعا یک ترس تموم وجودمو گرفته و میگم چرا اصلا پیداشون کردم من فراموش کردم همه چی (حتی به دلایل تنش‌هایی که پدرم با خانواده پدری بهم میدادن با اونا هم قطع رابطه کردم) الان یک حسی دارم نمیدونم چیه حس ترس خوشحالی تجربه جدید از یک طرفم میگم تو بدترین شرایط مادرم نبود الان که چی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، روابط خونی ما پیوندهایی عمیق هستند که حتی گذر زمان آنها را ازبین نمیبرد یا به طور کلی موضوعات ما با آنها خود به خود حل نمیشود، برای ترمیم زخمهای قدیمی با یک درمانگر صحبت کنید
تا ازین مرحله رد نشوید و نتوانید این رنج های کهنه را التیام ببخشید همواره آینده نیز تحت تأثیر این موضوعات قرار دارد.
​​