حساسیت فصلی

سلام. شوهرم حساسیت فصلی داره الان که پاییزه آبریزش بینی و عطسه داره خواستم بدونم چه گیاه دارویی براش خوبه تو خونه براش دم کنم ؟آخه هر چی دکتر میره خوب نمیشه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام حساسیت فصلی در همون فصل که معمولا بهار و پاییزه علایم رانشان میدهد.
و استفاده از انتی هیستامین به ایشون کمک میکند. در برخی افراد انجام حجامت کمک کننده است.