دوست نداشتن شغل نامزد

سلام خسته نباشید. من دوست پسرم که قصدمون خیلی جدیه و منتظر خدمت سربازیش هستیم تا تموم بشه بیاد جلو و اصلا شغلشو دوست ندارم تو کار بوتیک زنانست واقعا روح و روانم به هم ریخته نمیدونم جطوری منصرفش کنم از طرفی میگه سالها واسه اینکار زحمت کشیده و دوست داره ارتقا هم بده ولی‌ من‌ میگم تحصیل کرده ای پارتی زیاد داری برو استخدامی‌ چیزی‌ میگه اونا درآمدشون کمه من نمیتونم با ۳ تومن سر کنم مگر اینکه این شغلمم کنارش باشه. نمیدونم چیکار کنم گاها به ذهنم میاد که دوستی ۹ ماهمو به هم بزنم بخاطر شغلش این ازدواج دوم‌ من میشه خیلی میترسم از طرفی‌ هم‌ میترسم دیگه کسی مثل اون که انقدر دوستم داشته باشه گیرم نیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزيز سلام
همه ي افراد براي ازدواج يك سري ملاكها و معيارها دارن كه طبعا بعضي از اونها اولويت بيشتري واسشون داره. شغل و مسايل اين چنيني هم جز همين ملاكهاست. علت عدم علاقه ى شما چيه؟آيا موردى توى كار ديديد كه احساس خطر ميكنيد؟ آيا مشكل فقط شغل هستش يا توى مسايل ديگه هم مشكل داريد؟روابط شما چطوره آيا تعامل خوبي داريد؟و مهم تر از همه وقتي انتخاب ميكنيم اون فرد رو با همه ي شرايط و نكات مثبت و منفي انتخاب ميكنيم و بايد بدونيم كه نميتونيم آدمارو تغيير بديم. بنابراين اين موارد رو مرور كنيد و دوباره در مورد شرايط فكر كنيد. مشاوره ي پيش از ازدواج هميشه توصيه ي من هستش.
شاد و پيروز باشيد.