با سلام من 29 سالمه و شاغل هستم و موقعیت شغلی خوبی دارم مدرک تحصیلیم لیسانسه و در حال حاضر برای ارشد اماده میشم و2 سال و نیمه با کسی که خییلیی دوستش دارم ازدواج کردم بعد از یه برنامه ریزی کامل برای بارداری اقدام کردیم و در اولین ماه اقدام باردار شدم و در حال حاضر در هفته هفتم هستم . با اینکه با پیشنهاد من و طبق خواسته خودم بچه دار شدیم الان 4 روزه که هر روز بیشتر افسرده میشم طوری که امروز به همسرم گفتم پشیمونم و ای کاش فعلا بچه دار نمی شدیم همسرم خیییلییی مهربونه و باهام مدارا میکنه و من میدونم این مشکل درونی خودمه لطفا کمکم کنید روزهای خیلی سختی و میگذرونم
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

با سلام.. تغییرات هورمونی در بارداری می تواندموجب افسردگی شود.حتما با مشاور صحبت کنید. با تشکر