سلام من 27سالمه و نامزدم 30سالشه هردوتامون لیسانس داریم قراره بعد ازدواج بریم محل کارش یعنی شهری که اونجا کار میکنه توروخدا راهنماییم کنید خانم دکتر من نامزدمو دوست دارم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز توضیحات شما خیلی کلی هست ومن سوال اصلی شمارو نمیدونم . در چه مورد کمک میخواید بنظر میرسه از اینکه میخواید یه شهر دیگه برید ناراحت هستید. شاید هم خانوادتون مخالف باشه نگرانی خودتون رو بنویسید تا بتونم پاسخگو باشم دونفر وقتی باهم ازدواج میکنند شرایط زندگیشون وموقعیتشون تغییر میکنه . ازدواج ینی رسیدن به تکامل قرار نیست بعد ازدواج شرایط قبلی ما ادامه داشته باشه .ما برای رسیدن به تکامل و رشد خودمون مجبوریم گاهی بعضی سختیها رو تحمل کنیم اگر همسرتون رو دوست دارید ودر کنارش احساس خوبی دارید این تغییرمکانی نباید نگرانتون کنه اگر هنوز ازدواج نکردید ودوری از خانوادتون براتون سخته بهتره فکراتون رو بکنید و همه جوانب رو در نظر بگیرید در مورد اینکه چند سال قرار هست در یک شهر دیگه باشند و این شرایط تا کی هست و .... باهاشون صحبت کنید تا بتونید تصمیم درستی بگیرید موفق باشید