سلام خانم دکتر خسته نباشید... من 21سالم و همسرم30سالش....خانم دکتر من 2سال ازدواج کردم اوایل ازدواج شوهرم خودش برا رابطه جنسی میومد سمت اما الان مدتهاست که دیگه اون سمت من نمیاد و من مجبورم خودم برم برا نیاز خودم بعضی وقتا خیلی بهم برمیخوره... نمیدونم علتش چیه لطفا راهنماییم کنید...
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید. کاهش میل جنسی بعد از چند مدت از ازدواج کاملا طبیعی هست ولی مسائلی مثل بحران مالی، مشکلات کار، افسردگی، اضطراب، مشکلات بین زوجین، براورده مشدن انتظارات و بسیاری دلایل دیگر میتواند باعث بوجود آمدن این مشکل شود. بهتر است برای جلوگیری از بحران بیشتر حتمن به مشاور متخصص سکستراپی مراجعه کنید. فیروزه سخندانی مشاور ازدواج و سکستراپیست 021-88225819