انتخاب بین شغل و وجدان اخلاقی

سلام

بنده بعنوان مربی پیش دبستانی که با موافقت موسس پیش دبستانی و با آگاهی اینکه من دانشجوی ترم سه و رشته نامرتبط هستم موافقت کردند

امسال با کمک موسس پیش دبستانی که موسس مدرسه حمایتی اتباع نیز هستند وارد مدرسه شدم و دو روز در هفته بعنوان مربی بهداشت فعالیت داشتم و حقوقی نزدیک به سیصد دریافت میکردم ( باز هم میدونستن من دانشجو هستم ). قرار بود خرداد امسال درسم تموم بشه و لیسانس بگیرم اما متاسفانه بخاطر شرایطی که پیش اومد ترک تحصیل کردم. حالا مدیر مدرسه به من پیشنهاد معلمی و یا معاون پرورشی را داده اند. از طرفی پدر و مادرم میگویند باید برم سرکار ( نیاز مالی نداریم صرفا جهت آینده شغلی ) و من میترسم بگم نه نمیخوام برم و حقوقی که میگیرم درست نیست چون بسیار سرکوفت میزنن از طرفی نمیخوام مدرسه متوجه ترک تحصیلم شوند آبروم میره از طرفی از پول حرام میترسم . تا الان از حقوقی که بابت کار در مدرسه گرفتم استفاده نکردم و برای ثبت نام دوقلو های بی بضاعت که پدرشان زندان بود خرج کردم . به خودم میگفتم وقتی شرایط کار در مدرسه اینه که هم لیسانس باشیم هم رشته مرتبط پس پولی که من میگیرم حرامه. از طرفی من بخاطر پارتی بازی وارد کار شدم و به خودم میگفتم خیلی‌ها بخاطر نداشتن پارتی نتوانستن وارد شوند. حتی معلمی میگفت راضی نیست کسی که رشته اش نامرتبطه راحت حقوق بگیره و رئیس آموزش و پرورش پیگیری میکنه

حالا من موندم چیکار کنم ؟ نه راه پیش دارم نه راه پس لای منگنه گیر کردم  دعام کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام علیکم . الان شما با وجدان خود درگیر هستید اگر می خواهید رهایی داشته باشید کار را اصلاح کنید . با درآمد حلال باید به بی بضاعت ها برسید تا خدا از شما بپذیرد .