آمپول های هپارین یا انوکساپارین

سلام.خسته نباشید

من تا حالا سه تا بارداری ناموفق داشتم.اولی که ماه ششم بارداری بودم که جنین دیگه ضربان نداشت.

بعد آزمایش های مختلفی انجام دادم که جواب همه خوب بود و مشکلی نبود.

بارداری دومی مشکلی نبود ولی در هفته ۳۲ به دلیل جفت سرراهی و مراقب نبودن خودم مثل استراحت و رعایت نکردن حالم اینا،جفت کنده شد و اورژانسی سزارین شدم و متاسفانه بچه ام ۵ روز دوام آورد.

بارداری سومم همه چی خوب بود ولی اواخر بارداری مسمومیت بارداری گرفتم که به دلیل زود تشخیص ندادن دکترم،مسمومیتم شدید شد و ۳۵ هفته سزارین شدم و باز به دلیل کامل نبودن ریه بچه نموند.

حالا بعد از یک سال که از آخرین زایمانم میگذره میخوام دوباره اقدام کنم ولی دکتری که رفتم گفت اینبار باید آمپول انوکساپارین یا هپارین بزنی.

سوالم اینه که منی که تو آزمایشاتم که بعد از بارداری اولم انجام دادم و پروتئین سی و اس رو هم شامل بود و جوابش تو رنج نرمال بود،آیا لازم به زدن این آمپولا در بارداری بعدم هستم یا نه؟

اگه باز آزمایش های پروتیئن سی و اس رو جدیدا تکرار کنم و نرمال باشه،باز واجبه که هپارین اینا بزنم؟

در ضمن در بارداری دومم به خواست خودم آزمایش خونی رو دکتر برام نوشت که دقیق یادم نیست چی بود،برای اینکه ببینن احتمال لخته خون دارم یا نه که باز جواب نرمال بود‌.

ممنمون از جوابتون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام براي احتياط ازانوكسا و آسپرين و شياف پروژسترون زیر نظر پزشک استفاده كنيد،،،