با سلام من ۳۰ سالمه و دو تا سقط داشتم آزمایش فاکتور ۵ من ۱/۶است که نرماله آن بالای ۲/۲زده بود پروتئین اس زیر ۱۰و پروتئین سی ۶۰زده بود که همگی پایین بود  دکتر برای من آسپرین شروع کرد و گفت بعد از مثبت شدن بتا آمپول انوکساپارین ۲عدد در روز ۴۰۰۰ باید بزنم سوال من از شما این است که آیا دو عدد زیاد نیست ؟وزن من ۷۰کیلو هست و یک بچه ۶ساله دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم با توجه به اينكه شما دو سقط داشته ايد و احتمال ترومبوفيلی( سقط به علت مشكلات انعقادی) برايتان مطرح است دوآمپول بهتر است

پيروز باشيد