مصرف آمپول آنوکساپارین در بارداری

سلام. من سال گذشته در ۲۸ هفتگی متوجه مرگ جنینم در شکمم شدم بدون هیچ مشکلی. دکتر گفت شاید به دلیل عدم خون رسانی از جفت و از دست دادن کیسه آب بوده چون جنین هیچ کیسه آبی نداشت . بدون اینکه من متوجه هیچ ریزشی از کیسه آب شوم. الان ۱۷ هفته باردارم قبل از بارداری آزمایشات اعنقاد خون رو دادم که سالم بود. اما دکتر بعد از بارداری قرص آ اس آ روزی یکی و آمپول آنوکساپارین ۴۰۰۰ روزی یکی داد. می خوام بدونم که آیا نیاز به آزمایش یا سونوی خاصی در بارداری هست چون دکتر چیز خاصی به من بجز سونو آزمایش های معمول نگفته. چطور با این وضعیت از سلامت جنین مطمئن باشم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام مرگ جنين علت‌های متفاوتی دارد و بايد جنين مرده علت مرگش با آزمايشات كروموزومی و ژنتيک معلوم می گرديد در هر حال غربالگری های ضروری و سونوی سلامت جنين را انجام داده به خصوص آزمايش ديابت و از ٢٧ هفتگی تحت نظر دقيق باشيد