سلام من استرداد جهیزیه کرده بودم بعد شکایتمو پس گرفتم حالا شوهرم لج کرده که جاهازمو ببره خونه بابام و اظهارنامه بنویسه که امانت بوده دستش حالامیخواد پس بده. میتونه همچین کاری کنه اینم بگم از عمد میخواد جاهازمو ببره که راحت بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
به هر حال چنانچه تمایل به داشتن و استفاده از آن نداشته باشد ، می تواند آنرا مسترد نماید و به طبع و قانوناً خود وی موظف است وسایل و امکانات زندگی مشترک را فراهم و در منزل مشترک استقرار و در اختیار شما قرار دهد
موفق باشید