طلاق و‌ آوردن جهیزیه

سلام خسته نباشید ، من یکساله ازدواج کردم و الان سه ماهه قهر کردم و اومدم خونه پدرم ،همسرمم طلاق نمیده یک زمینی به نامم زدن و ایشون میگه زمین رو‌ پس بده تا طلاقتو بدم درصورتیکه نامی از زمین در قباله ازدواج نیست، و‌ من هنوزم شکایتی واسه طلاق نکردم چون میگم اگر خودش بیاد توافقی چون سکه هامو نمیخوام و ایشونم حرفش فقط اون زمینه ،راهی جلو پام بزارید و اینکه میخوام وسیله هامو بیارم که جهیزیمه و ایشون میگن نامه از دادگاه باید باشه چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل هیچ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. همانگونه که میدانیم حق طلاق بر عهده مرد است مگر در صورت اثبات یکی از شرایط دوازدهگانه سند ازدواج که زن حق طلاق پیدا می کند

2. مهر در هر حال حق شما است و می توانید ان را مطالبه کنید و مرد مکلف به پرداخت ان است و اگر مالی داشته باشد می توانید ان را توقیف کنید

3. زمین را می توانید در ازای بخشی از مهریه محاسبه کنید

4. می توانید از طریق شورای حل اختلاف نسبت به استرداد جهیزیه و وسایل شخصی خدتان اقدام کنید

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید