سلام خسته نباشید، این سوال در رابطه با خواهرم است، ما سه تا از لوازم بزرگ مثل لباسشویی ظرفشویی و یخچال از نمایندگی خرید کردیم ، مبلغ ۹ میلیون از کارت خواهرم در نمایندگی کارت کشیده ایم، ولی فاکتور به نام همسر ایشون، البته فاکتور دست ماست، الان که میخواییم لوازم خواهرم بیاریم ،میگن فاکتور بیارید لوازم و ببرید ، الان با توجه به اینکه هم فاکتور دست ماست هم مبلغ کل فاکتور از حساب ما کم شده،به همون تاریخ و ساعت صدور فاکتور ، از حساب ما کم شده ،چیکار میشه کرد، آیا دادخواست استرداد جهیزیه بدون فاکتور امکان پذیر هست؟ البته اونا چون میدونن فاکتور به نام ما نیست میگن نمیخواد دادخواست بدید، فاکتور بیارید لوازم ببرید،میشه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام شما می توانید لیست جهیزیه ای تنطیم و به امضاء چند نفر شاهد رسانده و به استناد آن طرح دعوی نمائید و به شهادت شهود نیزاستناد کنید و بر فرض دفاعیات طرف هم از واریزی خویش به حساب فروشگاه پرینت گرفته و به گواهی فروشگاه رسانده و آنرا ارائه کنید.

موفق باشید