قرارداد شرکت

47 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و احترام

اینجانب مدیر عامل یک شرکت ساختمانی هستم شرکت بدهی مالیاتی دارد اگر من از شرکت خارج شوم آیا بدهی مالیاتی مشمول اینجانب می شود؟ توضیح اینکه اینجانب فقط مدرکم را در آن شرکت جهت رتبه بندی گذاشتم و الان دچار مشکل شدم هر کاری میخوام بکنم به عنوان بدهکار مالیاتی هستم. آیا با رفتن از آن شرکت و جایگزین شدن نفر جدید به جای من بدهی مالیاتی چه می شود و یا چگونه میتوانم این مشکل را حل کنم؟

خیلی خیلی سپاسگذار از زحمات شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. خیر با خروج و حتی اخراج شما باعث نمی شود این مسئولیت مالیاتی از شما ساقط شود و شما مسئول دوران تصدی خود نسبت به بدهی مالیاتی شرکت مذکور هستید

2. چاره ای جز پرداخت بدهی مالیاتی یا توافق با اداره مالیات ندارید، البته می توانید به میزان بدهی در هیئت حل اختلاف مالیاتی اعتراض کنید.

موفق باشید

تجربه شما

ممنون از آقای علیجانی...ممنون از راهنمایی و مشاوره