کلاهبرداری از قرارداد کاری

سلام وقت بخیر من از حقوق و قانون هیچ اطلاعی ندارم و سر در نمیارم. چه موقع میشه یک نفر بی گناه و بیچاره کرد؟

مثلا یک بیکار بره برای استخدام شرکت به عنوان راننده بعد مدارک بخوان ازش مثل چک و سفته و سند بعد استخدامم نشه اما قبلش اینارو بده شرکت بعد پس بگیره میشه قرار داد به ضررش باشه و اصلا قرار داد کار نباشه؟ من میخوام بدونم کسی که ندونه چی امضا میکنه بعد متوجه بشه آیا دادگاه هم به نفع اون کلاهبر داره هست؟

همسر من برای استخدام رفته یک شرکت که شماره ثبت داره من همش میترسم قرارداد اشتباهی بهش دادند و بیچارمون میکنند در قبال اون قرار داد رسید دادند بهمون و من قرارداد و روی دیوار شرکت دیدم اما اونی که امضا کرد و نه. همش میترسم بیچارمون کنند اون قرار داد که به دیوار زدن و رسید به نفع مونه اما میترسم کلاهبرداری کرده باشند؟ اینجور چیزی ممکنه؟

به جای قرار داد کار یک قرار داد دیگه بدند و رسید کار بدند؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. قبل از هر چیز شما نگرانی رو از دل خود دور کنید با استرس و دید منفی به مسائل کاری از پیش نخواهید برد.

2.  و اما در خصوص سوال مطرح شده معمولا شرکتها به جهت ضمانت کار خودشان که نسبت به مشتریان خود دارند در قبال مواردی که کارمندان آن شرکت ممکن است تقصیر یا اشتباهی مرتکب شوند و از این ناحیه خسارتی به مشتریانشان بخورد قراردادهایی تنظیم می کنند که در آن کارمند را مسئول خسارات وارده به مشتریان می دانند. چرا که در صورت ورود خسارت به مشتری قانونا شرکت مسئول پرداخت خسارت است.

3. شما می توانید از مدیر شرکت تقاضا کنید یک نسخه از قرارداد را به شما تهیه و تحویل شما دهد.

4. مفاد قرارداد باید توسط یک نفر وکیل یا کارشناس حقوقی مورد بررسی گردد.

5.چک و سفته ها در شرکت امانت هستند و اگر برخلاف مفاد قرارداد و حتی قبل از اثبات آن اقدام نماید به عنوان خیانت در امانت می توان علیه شرکت شکایت نمود.

موفق باشید