کلاهبرداری از سفته

سلام خسته نباشید، تقریبا ۱۰سال پیش شوهرم چند برگ سفته آورد و مرا گول زد و من آنها را امضا کردم برگ سفید بودند.

الان به دلیل خیانت و ازدواج مجدد و ...در حال کارای طلاقم و مهریه ام را اجرا گذاشته ام.

آیا میتواند کلاهبرداری بکند که مهریه ام را ندهد با آن سفته ها؟

لازم به ذکر است که من آن موقع فقط ۱۶سالم بود.

من در این ۱۳سال خیلی سختی کشیدم همیشه هم مرا کتک میزد که باید مهریه ات را ببخشی تا نگهت دارم ولی من مخالفت کردم.

خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی حالم بده دو تا هم دختر دارم.

این آقا هم قبل از من ازدواج کرده بود که چون چند شناسنامه دارد توانست پنهان کند و من بعد ازدواج فهمیدم.

الان دو ماهه خونه پدرم هستم اصلا نفقه و...نمیدهد نه به من نه بچه؟

ممنون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

شما می توانيد ضمن ارسال اظهارنامه تقاضای استرداد سفته های امانی را از ايشان مطالبه نموده و به سفيد امضاء بودن آن اشاره نموده و مسئوليت و عواقب كيفری و حقوقی استفاده از آنرا به وی گوشزد و اخطار نماييد

پيشنهاد می شود موضوع را جهت بررسی بيشتر و دريافت پاسخ دقيق تر به صورت حضوری با وكيل در ميان بگذاريد

موفق باشيد