با سلام. در سال 88 عقد کردم، مهریه ام تعدادی سکه بود که برعهده شوهرم قید شده،

پدر شوهرم دویست متر زمین مسکونی رو مهرم کردن، چون از اقوام بودن و اعتماد کامل بهشون داشتیم زمین رو نرفتیم ببینیم که محلش کجاست، هشت ماه بعد پدرم متوجه شد که زمین کشاورزی رو مهر من کردن، که اون زمینم پدر شوهرم بعد از عقد فروخته بود به شخصی، تا الان هیچ کاری نکردیم به خاطر نسبت فامیلی، آیا پدر شوهرم مجرم شناخته میشه، چه اقدامی باید انجام بدم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

 با شرایطی که شما نوشتین احتمال زیاد زمین مذکور سند نداشته و این موضوع نتیجتا در سند ازدواج شما هم قید نشده است. با این شرایط

1. اگر در پیش نویس سند ازدواج ذکر شده است و ایشان امضا کرده باشند و کاملا حد و حدود زمین مذکور در پیش نویس مذکور قید شده باشد می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد علیه پدر همسرتان مطرح کنید

2. و بعد از آن در صورت تنفیذ در دادگاه کیفری شکایت کیفری انتقال مال غیر علیه ایشان در دادسرا مطرح نمایید.

موفق باشید