تنظیم قرارداد برای بنام زدن ملک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 82 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ، ما درخانه ی پدر شوهر ساکن هستیم که طبق قرار ۳۰ میلیون وام خانه رو ماهی۶۰۰ تومن پرداخت میکنیم ، اما هیچ سند و مدرکی نداریم بابت پرداخت اقساط، باید چه قراردادی تنظیم کنیم که ۲دانگ از منزل بناممون بشه ، چون میگن که خانه در رهن بانک امکان سند زدن نیست. ممنون.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

 قبل از هرچیز باید قرارداد خرید دو دانگ مذکور ترجیحا به صورت محضری تنظیم و زمان تحویل را در قولنامه پس از اتمام اقساط وام ذکر کنید یا حداقل همین قولنامه در مشاور املاک یا توسط یک وکیل یا حقوق دان تنظیم و به امضای مالک و حداقل دونفر از شهود و مطلعین برسد وبه روشنی مبلغ پرداختی و نحوه پرداخت ذکر بشه تا اگر در آینده به مشکلی برخوردید بتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند علیه مالک بدهید.       حتما قرارداد توسط وکیل متخصص مورد تایید قرار بگیرد

موفق باشید

تجربه شما

با سلام

 قبل از هرچیز باید قرارداد خرید دو دانگ مذکور ترجیحا در مشاور املاک یا توسط یک وکیل یا حقوق دان تنظیم و به امضای مالک و حداقل دونفر از شهود و مطلعین برسه و به روشنی مبلغ پرداختی و نحوه پرداخت ذکر بشه تا اگر به مشکلی برخوردید در آینده بتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند علیه مالک بدهید.   حتما قرارداد توسط وکیل متخصص مورد تایید قرار بگیرد

موفق باشید