با سلام وقت بخیر. 28 ساله و متاهل هستم. وقتی به همسرم میرسم همش دوست دارم بهش گیر بدم و اعصابم خیلی ضعیفه فکر میکنم همه برام آزاردهنده هستن. نمیدونم مشکل از منه یا واقعا کارای همسرم خیلی اعصاب خورد کنه.منو همسرم خیلی اوایل زندگی مشکل داشتیم و انگار نسبت به زندگی باهاش دلچرکین هستم در صورتی که همسرم نه اهل خیانته نه معتاده نه مشکل حاد دیگه ای داره ولی بی نظمه و واقعا اعصابمو بهم میریزه

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام خدمت شما دوست گرامی

باید دلایل اینکه آستانه تحمل شما بررسی شود مقداری خود کاوی کنید ذهنتان را زیر ورو کنید تا افکار پشت احساس خشمتان را پیدا کنید همان طور که گفتید شما در اوایل زندگی مشکل داشته اید مثل خیلی از زوجها پس نیازی نیست به گذشته برگردید وبه آنها فکر کنید از زندگی الانتان لذت ببرید به ویژگیهای مثبت همسرتان فکر کنید همه ما آدمها ویژگیهای مثبت داریم منفی هم داریم اگر تمرکز کنیم مثبتهای یکدیگر را ببینیم واز آنها تعریف وتمجدید کنیم مطمینا مثبتهای طرف مقابلتان پررنگتر میشود ومنفی ها کمرنگتر .برسر بی نطمی ایشان زیاد حساس نباشید غر نزنید سرزنش نکنید که فایده ای ندارد .میتوانید صحبتان را طوری دیگری بگویید مثلا بگویید من از فلان وفلان کار تو خیلی لذت میبرم فقط اگر بتوانی وسایلت را در جای خودش قراربدهی خوشحالم میکنی.کلمات وجملات ما ست که تعیین میکند طرف مقابلمان چقدر میتواند به حرفهای ما اهمیت دهد

شاد وسربلند باشید

تجربه شما

خیلی ممنونم ازتون بابت وقتی که گذاشتید و راهنماییهای مفیدتون