با کینه ورزی شوهرم چیکار کنم؟

سلام. من بیست سالمه و ۵ سال عقد بودم و الان ۳ ساله که ازدواج کردم و یک دختر یک سال و نیمه دارم

اوایل اخلاق شوهرم خوب بود ولی بخاطر خانواده ام اختلافات زیادی بین ما بوجود اومد من چون سنم کم بود تو دوران عقد نمیدونستم چه رفتاری باید داشته باشم و همیشه بین خانوادم و شوهرم قرار میگرفتم مثلا سر موضوع رفت و آمد یا مثلا شوهرم میگفت ازدواج کنیم بریم خونه مادرم من میگفتم نه الان اینا شده کینه براش اوایل ازدواجمون خونه اجاره کرده بودیم ولی حالا یکساله که اومدیم خونه مادرشوهرم و هرکاری میکنم که اون رفتارا رو فراموش کنه علت اینکه اومدیم خونه مادرشوهرم همسایمون بود یه زنی بود که شوهرش فوت کرده بود من با اون خانم رفت و آمد داشتیم تا وقتی که بچه ام شش ماهش بود منم شوهرم راننده است یک روز بعدازظهر بهم گفت امشب برو خونه مادرت تنها نباشی اون زنم گفت میخوام برم مهمونی یه پسر ۸ ساله ام داشت گفت پسرمم رفته عروسی منم رفتم خونه مادرم و اون شب شوهرم ماشینش خراب شده بود و به اون زن زنگ زده بودکه بیارتش خونه وسیله ببره بعد شوهرخواهرش دیده بودشون شوهرم بهم حرفی نزد بعد که فهمیدم بهش گفتم شما برنامه ریزی شده این کارو کردین چون ساعت ۱۲ شب بوده گفت بله میخوام عقدش کنم برای اینکه منو اذیت کنه ولی اون ماجرا تموم شد اما لجبازیای حالاش و گیرای الکیش حرصمو در میاره اگه میشه راهنمیایم کنید ممنون ببخشید که طولانی بود؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم با توجه به سن کمی که شما داری لازمه با یک فرد خردمند در مورد نحوه رفتار، گفتار و تصمیم گیری صحبت کنی و کم کم بتونی شرایط رسیدن به خواسته هات و ایجاد کنی پس الان بهترین کارمشاوره نسبتا طولانی مدت با یک متخصص است. مثلا حداقل 10 جلسه حتی المقدور بری پیش مشاور و مسایل اساسی در زندگی زناشویی رو با هم مرور کنید.