سلام. رزیدنت هستم. بچه دو ساله دارم

همسرم همکاری داره برای درس خوندن

محیط کاریم به علت مرخصی زایمانی که گرفتم خیلی سرد و خشک شدن با من.  همگروه هام عقب افتادم

مدام میگم مهم نیست ولی انگار نمیشه. درسهام زیاد و سنگین ولی نمیخونم

مدت زیادی وبگردی میکنم یه جورایی انگار وقتی مشکلات دیگران رو در نینی سایت میخونم آروم میشم یکم

خسته ام از طولانی شدن درس با اینکه مسافرت هم رفتم و استراحت داشتم

کلا نمیدونم چطور برگردم به زمانیکه فعالانه درس میخونم

مدام به خودم انگیزه میدم ولی زود اثرش میره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل دانسجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. برخی اوقات شروع کردن کار سخت است. اما اگر یک ذره اراده کنید و درس خواندن را شروع کنید به زودی راه میوفتید. تو این جور مواقع شروع سخته .  کمی به خودتان فشار بیاورید و از مرحله شروع عبور کنید خیلی مشکلات حل میشه. حتما وقتی کتب درسی را می خوانید نکته برداری کنید و همان روز و روز بعد و دو روز بعد و هفته بعد و ماه بعد فقط نکات یادداشت شده را بخوانید. اینطوری مطالب ملکه ذهنتان می شود و دیگه مجبور نیستید اصل کتاب را دوباره بخوانید.  این که در محل کار با شما سرد شدند طبیعی هست. بالاخره چند ماه نبودید و همه کارها بخش و درمانگاه و .... روی دوش بقیه افتاده نگران نباشید. دوست دارم بدونم چه رشته ای هستید. درسها زیاد و سنگین حتما نورولوزی یا داخلی یا ارتوپدی یا .... هستید؟

تجربه شما

سلام. پاتولوژی هم از نظر درسی بسیار سنگینه. به خصوص که به پایه قوی علوم پایه و هم علوم بالینی نیاز داره. موفق باشید.

سلام. ممنون از پاسخگویی شما

پاتولوژی هستم