بی حوصلگی و ناراحتی شدید بعد از سقط

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 20 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام، من ۳۷ سالمه و شاغل هستم. من برای بچه دار شدن خیلی عذاب کشیدم ، هم نازایی داشتم ، هم ۴ بار سقط تو هفته های بالا داشتم، بعد صاحب یه دختر شدم خدا رو شکر، اونم با هزار سختی و استراحت مطلق ۹ ماهه و زدن روزی ۶ تا آمپول و استرس و....... بعدش مجدد به خاطر دخترم باردار شدم سال ۹۴ ولی متاسفانه به خاطر سهل انگاری کادر پزشکی نوزاد ۱۸ روزه ام رو از دست دادم، به این نوزادم که دختر هم بود خیلی خیلی خیلی خیلی علاقه داشتم از همان دوران بارداری (شرایط بارداریم هم مثل قبلی استراحت مطلق و... بود)، از ۵ بهمن ۹۴ من یه مرده متحرک شدم، اوایل خیلی حالم بد بود ولی به خاطر دخترم به خودم اومدم و در ظاهر خودم رو حفظ کردم، ولی از درون کاملا نابود شدم، می خندم  ولی اصلا از ته دل نیست و....

نمی دونم چیکار کنم یه جوری هستم اصلا قابل وصف نیست حالات روحیم، میل جنسیم به شدت کمه، فقط دنیای مجازی منو آروم می کنه و گذر زمان رو نمی فهمم، بی حوصله هستم و سریع عصبی می شم، همش دوست دارم گوشی رو بردارم به همه زنگ بزنم ۲۴ ساعته، متاسفانه همسرم خیلی کم حرفه و اینم خیلی عذابم میده که نمی تونم خودم رو تخلیه کنم با حرف زدن ،ازتون راهنمایی می خواستم چیکار کنم همون فرد شاد سالهای پیش باشم، الانم به ظاهر شادم ولی اصلا واقعی نیست از درون عذاب می کشم، راهنمایی می خواستم ازتون که چیکار کنم از این حالات خارج بشم؟

اینم بگم اهل خونه نیستم، بیشتر بیرون هستیم و خیلی کم خونه هستیم ولی همیشه از درون غمگینم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل استاد دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بانوی گرامی
 کاملا درک میکنم که شرایط سخت و تلخی را پشت سر گذاشتید،و اکنون با احساس های متناقضی زندگی میکنید که مطرح کردید برایتان قابل وصف نیست.
بابت از دست دادن نوزادتان متاسفم و میدانم شما غم بزرگی را از آن سال تا به الان تجربه میکنید،که باعث شده بعد از گذشت سه سال با شرایط سازگار نشده و خودتان از این وضعیت خسته و مستاصل شوید.
حالاتی که در سوالتان به آن اشاره کردید همچون غمگینی درونی همیشگی،کاهش میل جنسی،عصبی بودن و...نشان میدهد که شما نیازمندکمک یک متخصص برای کمک به خود و بهبود وضعیت زندگیتان هستید.
دوست عزیز همانگونه که در صورت بیماری جسمی به پزشک مراجعه میکنیم و به تنهایی نمیتوانیم درمان شویم در صورت آزردگی های روحی هم نیازمند کمک حرفه ای هستیم تا بتوانیم در وضعیت نرمال به زندگی ادامه دهیم.
کمک به شما نیازمند چند جلسه درمان حضوری با یک روانشنای مجرب است،لطفا برای خارج شدن از وضعیتی که چندین ساله در آن مانده اید درمان خود را هر چه سریعتر شروع کنید.
موفق باشید.

تجربه شما

ممنونم از پاسخ دهی و لطفی که کردید💖💖