طلاق غیابی

سلام شاید واستون عجیب باشه اما من با یک آقا پسری یکسال پیش آشنا شدم و قصدمون ازدواج بود و اومدن خواستگاری و چون مخالفت داشتن بیشتر خانواده اون به تعویق افتاد ! تو اون مدت من با این آقا رابطه داشتم و بکارتمو از دست دادم! از همون اول هر دعوایی میشد میگفت طلاق میدم منم نمیدونستم جریان چیه؟ بالاخره فهمیدم یکی از آشناهاشون که تو دفتر ازدواجه چند روز بعد اون اتفاق این آقا رفتن منو به عقد دائم خودشون در اوردن و ثبت زدن اما تو شناسنامه ثبت نشده اخیرا تو دعواهایی که داشتیم گفت طلاق میدم با خیلی ها حرف زدم گفتن طلاق بگیر بدبینه شکاکه و.. خیلی مسائل دیگه!

میخوام بدونم الان طلاق بدن مهریه به من تعلق میگیره؟ نفقه تعلق میگیره؟ و بخوان غیابی طلاق بدن چند روز بعدش میتونم اعتراض کنم دادگاه با این مسئله که پنهانی هستش و یکجوری جرم محسوب میشه چه جوری برخورد میکنه؟! چجوری میتونم مهریمو به اجرا بزارم ! لطفا راهنماییم کنید درضمن سند ازدواج نزد همون محضردار هستش ممنونم ازتون!

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. قبل از هر چیز باید گفته بشه سردفتر مرتکب تخلف شده چرا که بدون اطلاع و امضای شما اقدام به ثبت نموده است و میشه گفت این عقد باطل هست.

2. شما قبل از هر اقدام به دفتر خانه مراجعه کنید و رونوشت سند ازدواج رو بگیرید و اگر ثبت شده باشد مهریه ای که در آن ذکر شده مهریه شما است. البته مشکل عدم ثبت در شناسنامه هم هست که باید وقوع عقد در شناسنامه هم درج بشه تا بتواید نسبت به مطالبه مهریه اقدام کنید.

3. موقع طلاق باید در خصوص مهریه نفقه و سایر حقوق قانونی شما تعیین تکلیف بشه.

4. برای مطالبه مهریه ابتدا باید مشکل شماره 2 رو حل کنید سپس اقدام به مطالبه مهریه کنید.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید