حکم جلب غیابی

سلام خسته نباشید . خواهر من پارسال به پدرم زنگ زد که بیاد دنبالش ببرتش شهرمون برای طلاق . خواهرم وکالت طلاق داشت و چند ماه بعد طلاق گرفت . همسرش توی تهران شکایت کرده که پدر من از خونش دزدی کرده طلا و دلار و .... برده و ما هیچ اطلاعی نداشتیم آدرس دروغ داده  و تونسته حکم جلب بگیره که از محتویاتت شکایتش خبر نداریم . خانوده دامادمون هم شهرستان هستن توی این یکسال مدام دادگاه بودن توی شهرستان و الان دامادمون شهرستان زندگی میکنه همونجایی که خواهرم هست توی این مدت جهیزیه رو قایم کرده مهریه نمیده بجه رو با این که حکم حضانتش با خواهرم بود رو با جنگ و دعوا ریختن در خونه پدرم بردن تقریبا با صد نفر آدم ریختن توی خونه پدرم که همش رو شکایت کردیم . ولی این مدت اصلا نگفته بود که چه نقشه ای داره . در صورتی که پدرم فقط اومده بود خونش خواهرم رو برده بود و با دادن آدرس اشتباه به دادگاه تهران پدرم نتونسته بیاد و از خودش دفاع کنه . الان فهمیدیم از پدرم شکایت کرده و حکم جلب هم گرفته الان چکار میشه کرد

دامادمون آدم درستی نیست اینو تو شهرمون همه میدون از خیانتاش بماند دستشم کجه ولی تا الان پاش گیر نیافتاده . حتی ده سال پیش هم از خونه پدرم چک دزدید که به روش نیاوردیم . ما از آبرومون میترسیم که بره جلو آشناها کاری کنه. چکار میشه کرد؟ دامادمون حتی کارت پایان خدمتشم جعلیه همه چی رو با رشوه جلوه میبره . تو شهرمونم خیلی کلاهبرداری کرد و بدهی بالا آورد واسه همین چندسال تهران بود ولی بعد ده سال از بعضی بدهی هاش رو داد و تونست رفت و آمد کنه

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. نگران نباشید اثبات سرقت بر عهده شاکی یعنی داماد شما هست و به راحتی قابل اثبات نیست.

2. اگر شعبه رسیدگی کننده در تهران را می دانید با یک سند ترجیحا یا یک نفر که فیش حقوقی دارد به شعبه مراجعه کنند و شرح ماوقع را برای بازپرس یا دادیار بدهند و با توجه به این که متهم هستند قرار بازداشت منتفی و به قرار وثیقه یا کفالت تبدیل می شود. و رسیدگی ادامه پیدا می کند و در صورت عدم اثبات موضوع نهایتا قرار موقوفی تعقیب صادر می شود.

3. اگر اطلاعی از شعبه رسیدگی کننده ندارید به قسمت اطلاعات دادگستری مراجعه و با دادن شماره ملی پدرتان پرونده هایی که در دادگاه علیه ایشان مطرح شده را مطلع و مطابق بند 2 عمل کنید.

4. نگران نباشید و در صورت امکان از وکلای دادگستری جهت ادامه پرونده استفاده کنید

موفق باشید