غیابی محکوم شدن به دیه

سلام خسته نباشید

من یک پرونده دارم که شاکیم طرفم بعد یک سال بدون حضور در جلسه دادگاه غیابی محکوم شده به دیه الان بیست روز مهلت واخواهی زدن بیست روزم تو دادگاه های تجدید نظر استان مورد برسی درضمن شواهد شهود تحقیقات نیروی انتظامی نامه پزشک قانونی هم روی پرونده موجوده میخواستم بدونم اگه واخواهی بزنن دوباره حکم همون میاد یا امکان داره تبرئه بشه .

و یک سوال دیگه مبلغ دیه رو کی بهم اعلام میکنن و حکم نهایی کی صادر میشه

باتشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر،

اینکه حکم شما دوباره تایید میشه و یا رد میشه بستگی به مدارک شواهد و محکم بودن این مدارک دارد و بعد از جلسه آخر دادگاهتون در همون جلسه یا نهایتا یک هفته بعد حکم صادر میشه و اگر قابل فرجام نباشه حکمتون نهایی میشه

موفق باشيد