محکوم شدن با فاکتور جعلی

سلام خسته نباشین من دو ماه پیش یکی از دوستام رفت خارج از کشور بخاطر اختلاف با خواهرش که همخونه بودن خواهرشم 10 تا مانتوشو داد به من به اصرار خودش گفتم پول ندارم بهت بدم گفت هر وقت داشتی بده الان دوستم برگشته و بنا به دلایلی باهم قطع رابطه کردیم پیام دادن مانتوها رو بیار شوهرم چون خیلی اذیت شده بود گفت حق نداری بدی منم گفتم انداختم دور همه رو انقد گیر دادن گفتن پولشو بده گفتم الان ندارم دو هفته دیگه بیا تا بهت بدم ولی یه هفته بعدش همه مانتوها رو گذاشتم کنار براش بفرستم پیام دادم هروقت بودی بگو بفرستم چون شوهرم مانتوها رو گذاشته بود صندوق ماشین الان آورده اما اون میگه مانتو دیگه نمیخوام باید پولشونو که 1میلیون و 400 هزار تومنه بدی وگرنه شنبه شکایت میکنم هم شاهد میبرم هم فاکتور هم اینکه پیامات هست که گفتی انداختم دور الان میگی بفرستم و منم گفتم دیگه مانتوها به دردم نمیخوره باید پولشو بدی میخواستم بدونم میتونه شکایت کنه اگه شکایت کنه میتونه کاری کنه

این خانوم آشنا زیاد داره واسه شاهد و چون توی مانتوفروشی کار میکرده چندسال میتونه فاکتور پیدا کنه آیا میتونه اقدامی کنه

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

 در عالم حقوق به روابط و اعمال حقوقی اشخاص سر وکار داریم در موضوع شما ظاهرا بیعی واقع شده که شما هم آن را قبول کرده اید و به شخص مقابل در ازای مانتوهای مذکور بدهکار شده اید در نتیجه به آن شخص بدهکار شده اید اگر با اذن و اراده طرفین معامله را به هم زده بودید و مانتوها برگشت شده بود معامله مذکور منتفی و بدهی شما هم از بین می رفت ولی در حال حاضر با توجه به اقرار شما به وجود مانتوها نزد شما شخص مقابل مستحق قیمت آنها خواهد بود و تنها می توانید دادخواست اعسار (ناتوانی در پرداخت یکجای مبلغ) را بدهید که اگر شاغل باشید یا مالی به نام شما باشد معمولا پذیرفته نمی شود.

سعی کنید قبل از طرح دادخواست ایشان موضوع را به صورت دوستانه حل و فصل نمایید
موفق باشید