باسلام دو فاکتور پروتئین سی و اس درآزمایشاتم بالاتر از حدنرمال بوده اند. بقیه فاکتور هاهمه در رنج نرمال.مصرف آسپرین برای من توصیه میشه؟ باتوجه به سابقه سقط مکرر که داشتم جواب آزمایشم رو منشی به پزشک نشون دادن،نگرانم که پزشک توجه و دقت لازم رو زمان تجویز دارو نداشتن! الان حدود ۴۰روز از lmpمیگذره و عدد بتا650هست‌. دوشب هست که بادرد خیلی شدید رحم از خواب بیدار میشم.دلیلش چیه؟ شبی ۱ شیاف پروژسترون هم مصرف میکنم. فعلا لک و خونریزی ندارم. لطفا حتما این سوالم رو بادقت بررسی کنید.مصرف آسپرین واسم مفیده یا مضر؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر اختلال انعقادی و سقط مکرر داشته اید حتما اسپرین مصرف کنید