سلام پسرمن ۲۸ هفته با وزن ۱۳۴۰ به دنیا اومد الان ۱۰ ماهشه وبه خاطر اینکه دستاش هنوز مشته و سینه خیز نمیره و نمیتونه مستقل بشینه دکتر براش ۱۰جلسه کاردرمانی نوشت خواستم بدونم آیا کاردرمانی مشکلش رو کامل حل میکنه خیلی نگرانم همش گریه میکنم الان وزنش ۶۷۰۰ هست توروخدا جوابمو بدید بار اول که بردمش پیش دکتر گفت رفلکس های حیاتیش همگی خوبن وسریع اوکی میشه اصلا نگران نباشید فقط مشکلش جزئیه که حتما برطرف میشه واینکه زمانی که توی nicu بود کیست کوچیک تو سرش بود و فقط یک روز اکسیژن گرفت.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

با سلام
به طور کلی وزن کم و درمورد کودک شما خیلی کم در حین تولد ریسک های متنوعی از لحاظ رشد مراحل حرکتی و به تبعه اون رشد مراحل شناختی و ارتباطی میتونه ایجاد بکنه---در مورد فرزند شما خدارو شکر پزشک متخصص نظر خودشونو اعلام کردن که رفلکس ها سالم هستند و جای نگرانی نیست--اما در مورد مراحل حرکتی باید بگم به هرصورت کودکتون با توصیفاتی که فرمودین تاخیر حرکتی داره و باید حتما توسط همکاران کاردرمانگر کودکان ویزیت بشه  تا پس از این جلسات و طی گزارش هایی که متخصص کاردرمانی برای پزشک متخصص ارسال میکنه دوباره پزشک تصمیم بگیره که آیا این کودک نیاز به جلسات بعدی کاردرمانی داره یا خیر-
درمورد اینکه فرمودین کاردرمانی موثره یا خیر باید بگم بله حتما فرآیند خدمات کاردرمانی هم برای فرزندتون لازمه و هم بسیار موثر هست .

با سپاس
نعیمی