درآمد کاردرمانی

با سلام و عرض ارادت...میخواستم بدونم که درآمد رشته کاردرمانی در شهرهای کوچیک درصورت عدم تاسیس کلینیک چقدر هست؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر

کاربر گرامی سلام.
درآمد رشته کاردرمانی درشهرهای مختلف، متفاوته. تعرفه کلینیک های خصوصی و دولتی نیز متفاوته. حتی تعرفه کلینیک های خصوصی در یک "بازه" تعریف شده و بر اساس خدمات مختلفی که مراجع دریافت میکنه، باید کف و یا سقف تعرفه رو پرداخت  کنه.  کاردرمانی به دلیل حیطه های مختلف کاری (روانی / جسمانی؛ کودکان و بزرگسال) و براساس شهر، کلینیک ، بیمارستان و ... درآمدهای مختلفی میتونه داشته باشه و البته که به مهارت و تجربه بالینی درمانگر هم بستگی داره.