با سلام خدمت شما من دختری ۱۶ ماهه دارم به موقع گردن گرفت و به موقع نشست اما تا یک سالگی هیچ حرکتی نداشت بعد از چند جلسه کاردرمانی سینه خیز رفت بعد الان هم چهار دست و پا میره دو زانو میشینه جاهایی که کوتاه هست میگیره بلند میشه حرف زدنش کلمات زیادی بلد هست فرزند اولم هم اینجوری بود اون البته ۲۲ ماهگی راه افتاد می خواستم بپرسم با این تاخیر کاردرمانی برای دخترم را ادامه بدم یا نه  ضمن اینکه کاردرمانش میگه باید تا راه رفتن کاردرمانی را ادامه بدهم نظر شما دراین مورد چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
کاردرمانگر کودک شما درست فرمودند و باید ادامه بدید چون کودک شما از رشد حرکتی حدود شش ماه عقبه و این فاصله با کودکان عادی باید هرچه زودتر جبران بشه که کودک متناسب با رشد سنش بتونه مهارت‌های پیچیده‌تر همون سن( دویدن، از پله بالا رفتن و ...) روکسب کنه.
اما نکته‌ای که وجود داره اینه که برای کودک شما هفته‌ای یک یا نهایتا دو جلسه کاردرمانی کافیه و به کودکتون کمک لازم رو می‌کنه، البته به شرط اینکه شما همکاری کافی رو با کاردرمانگر فرزندتون در منزل داشته باشید؛ یعنی مواردی که بهتون میگن رو در منزل هم انجام بدید.
با احترام