لطفا زود جواب بدین خواهش می کنم. امروز رفتم سونو nt دادم. گفت بینابین هستش باید صبر کنم ک جواب آزمایش خونم بیاد. ی عددی رو محاسبه کرد ک شد 212adjusted risk. این یعنی چی خواهش می کنم کامل واسم توضیح بدین خیلی استرس دارم. nt هم شده 2.3. این چن وقت هم خیلی استرس داشتم ب خاطر بیمار ی مامانم میشه دلیل مشکل از اون باشه. مثلا میشه هفته دیگ دوباره تکرار کنم
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بستگی به سن جنین دارد و باید منتظر ازمایش هم باشید ربطی به استرس ندارد.