سلام پسرم رو پیش اپتومتریست بردم با دستگاه اندازه گرفت چشمش یکی ۲/۷۵ و یکی ۲/۵ بود به دوباره با قطره اندازه گرفت گفت کمتر شده یکیش ۲/۲۵ و یکی ۲ استیگماته و نزدیک بینیس هم ۱ هست باید حتما عینک بزنه پسرم و اینکه خوب میشه؟و ایا باید عینکو مداوم بزنه یا فقط برای تلویزیون دیدن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

تجویز عینک در بچه ها کار بسیار مشکلی میباشد و بهتر است توسط متخصص چشم اطفال انجام شود