بینایی نوزاد چهارده روزه

با سلام. پسرم امروز چهارده روزه است . شنوایی اش خیلی خوب است اما چیزی را با چشم دنبال نمی کند . چیزهای رنگی جلوی چشمش می گیرم اما آنها را گویا نمی بیند خیلی نگرانم آیا عادی است یا نه ؟  با تشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
روند تکامل بینایی نوزاد به مرور زمان صورت می گیرد.در ماه اول از فاصله 20 تا 25 سانتیمتری می بیند. در ماه دوم و سوم می تواند اشیا را با چشم دنبال کند.