معاینه چشم و علت نابینایی

سلام خسته نباشید

من دو هفته پیش دکتر رفتم برای مگس پران

پیش چشم پزشک بهم گفت آب چشمت تکون خورده و بهم قطره داد و گفت بعد دو هفته دوباره بیا.دیروز دوباره رفتم گفت یک نقطه مشکوک داری که نازک شده کار سنگین نکن و به سرت هم ضربه نزن.

من از دیروز تا بحال نگرانم..آیا باعث نابینایی من میشه؟؟ اگر مراقبت کنم امکان داره پاره بشه؟؟و بهم قطره چشم‌ نداد و گفت فعلا مشکلی نداری؟؟

چیز خیلی خطرناکیه؟؟

لطفا جوابمو بدین خیلی نگرانم خیلی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

سلام.معمولا این مشکل به دلیل اختلال در زجاجیه چشم ایجاد میشود و گاهی بر پرده شبکیه چشم هم اثر میگذارد.بنابراین توصیه میشود به متخصص شبکیه مراجعه شود تا در صورت نیاز درمان مقتضی شروع شود.