دو راهی عشقی

من دخترم ۲۰ سالمه بین دو نفر گیر کردم که جفتشون قصدشون ازدواجه یکی ۳۱ سالشه دوستم داره با تجربه ست تهرانیم توی یه شهریم درکش بالاس اما یکم اختلالات روانی شخصیتی داره ک حاضره بیاد پیش روانشناس اون یکی ۲۱ سالشه خب تجربش کمتره نشابوریه ازم دوره همدیگه رو دیر به دیر میبینیم ولی خب خانوادش خوبن خیلی مشکلات شخصیتی نداره ولی خب بخاطر سنش یه سری رفتارهای بچگونه داره اما داره سعی میکنه عوض شه من چیکار کنم بینشون موندم کاملا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. سوال شما در حیطه فعالیتهای تخصصی کلینیک نی نی سایت نمی باشد. جهت ارتباط با کاربران دیگر، لطفا سوال خود را در بخش تبادل نظر مطرح بفرمایید. سپاس