رابطه عشقی و احساس ناامیدی پسر

دوست من یه مدته که وارد رابطه با یه آقا پسری شده که هدفشون هم از این رابطه ازدواج و به گفته خودشون هر دو عاشق هم  هستن اما یه مشکل  هست که دوست منو  اذیت میکنه اینکه  اون آقا پسر میگه" من هیچ وقت خوشبخت  نمیشم،  میگه نفرین هفت پشتم پشت سر منه ،من نمتونم، زندگیمو بسازم  آخرش خراب میشه ،و من تمام تلاشم میکنم برات یه زندگی عالی بسازم اما....." دوست من  خیلی با این آقا راه اومد سعی کرد بفهمه مشکلش چیه و چرا این حرف رو میزنه ازش خواست بره پیش یه روانشناس و مشاور اما  اون آقا قبول نکرد حتی  به خاطر مشاوره  رفتن قهر کرد  دعوا  کرد بحث کرد و مدتی سرد شد اما هیچ کدوم موثر نبود الان دوستم خیلی مستاصل و خسته شده  و در عین حال  نگرانه  و به خاطر احساساتی که داره  و میگه مطمئنم که دو طرفه است دوست داره کمکش کنه که بتونند  یه زندگی معمولی رو  داشته باشند لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنه ؟

(این آقا  توی  دوره ای جز  افراد خیلی موفق بودن  و بین  اعضا تیمشون و کلاس جز نفرات  برتر بودن اما مدتی هست که ظاهراً رها کردن همه چیز رو ) ممنون میشم پاسخگو باشید .

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
دوست عزيز ايشون دچار خطاي شناختي هستند واحتمالا بخاطر چندمورد ناكامي كه درزندگي شون پيش اومده براي تمام زندگي نتيجه گيري وپيش بيني منفي ميكنن .اينگونه افكار به افكار ناكارآمد معروف هستند وباعث بوجود آمدن مشكل درعملكرد افراد ميشن .ايشون حتما بايد با يك مشاور يا روانشناس درارتباط باشن تا با استفاده ازتكنيك وتمرين هاي cbt به ايشون كمك بشه كه افكار ناكارآمدشون روشناسايي كنن واجازه ورود اونها روبه ذهنشون ندن .با تكنيكهاي cbtايشون متوجه ميشن اين افكار چي هستن وچه موقعي هجوم ميارن وچه رفتاري رو درايشون موجب ميشن بعد شروع به تمرين كردن براي مقابله بااين افكار ميكنن .ولي متاسفانه بدون كمك گرفتن ازمشاوروروانشناس نمي تونن كمكي به خودشون واين رابطه بكنن.